Villa Alice – o locație foarte bine cotată pe site-urile de profil

1049
Villa Alice – o locație foarte bine cotată pe site-urile de profil

Dacă ai de gând să vizitezi Bucovina, cel mai bun mod de a explora zona este să te cazezi chiar în orașul Suceava.

Situată chiar în centrul Sucevei, Pensiunea Villa Alice**** reușește să impresioneze pe oricine prin interiorul și prin exteriorul său.

Pensiunea Villa Alice acordă prioritate confortului și relaxării oaspeților. Pentru a realiza acest lucru, a echipat camerele cu toate facilitățile, astfel încât șederea să le îndeplinească toate așteptările.

La această pensiune poți beneficia de cele mai bune standarde de calitate, astfel încât să te poți bucura de șederea ta în Suceava. Tarifele sunt accesibile pentru toate bugetele. Vila dispune de camere pentru una sau două persoane, fiind cea mai bună opțiune pentru tine indiferent că vii singur sau în cuplu.

Pensiunea este potrivită fiecare tip de oaspete precum turiști, cupluri, delegații de afaceri.

Comparativ cu alte unități de cazare din zonă, locația oferă camere de 3, 4 și 5 stele, la cele mai rezonabile prețuri de pe piață. Camerele superioare au o foarte mare cerere, prețul pe noapte fiind de doar 249 lei. Celelalte tipuri de camere se pot închiria la prețul de 119 lei, în cazul celor de 3 stele și 149 lei/ noapte în cazul celor de 4 stele.

cazare suceava

PONT: Rezervă direct de pe site-ul pensiunii www.villaalice.ro și vei beneficia de reducere la orice rezervare.

Încăperile sunt mobilate cu mobilă din lemn masiv  albă fabricate la comandă în stil francez tipică epocii lui Ludovic al-XV-lea. Oaspeții se bucură de confort sporit mulțumită saltelelor de înaltă calitate, a lenjeriei de pat imaculată și a celorlalte dotări.

Camerele de cinci stele au ca și dotări principale, următoarele: TV Full HD cu diagonala de 152 cm cu posturi digitale și HD, seif electronic încăpător, Blu-ray player, baie spațioasă de 4×3.3 metri, cadă dublă cu hidromasaj și jacuzzi, cabină de duș cu hidromasaj și saună cu aburi cu panouri touch screen, control detaliat al luminii prin intermediul telecomenzii.

În interiorul vilei se poate lua micul dejun care este opțional, sub formă de  bufet suedez.

Pensiunea deține un punctaj foarte bun pe TripAdvisor, 4.5 stele din 5 și nota 9.1 pe Booking.com. Astfel, nu putem spune decât că locația este una excelentă, din mai multe puncte de vedere: localizare, curățenie, servicii, personal, etc.

cazare pensiune suceava

Rezervă și tu o cameră la Villa Alice din Suceava, indiferent de motivul șederii, pentru a te bucura de confortul pensiunii și de atracțiile zonei.