Reduceri consistente la magazinul de covoare CarpetHouse

2409

Una dintre cele mai simple modalități de a adăuga frumusețe și culoare casei tale este pur și simplu achiziționarea unui covor minunat.

Covoarele  sunt disponibile într-o multitudine de modele, stiluri, fibre și nuanțe. Pentru unii, poate fi destul de dificil să aleagă covoarele potrivite care să le completeze casa.

magazin online covoare

Dimensiunea covorului trebuie să fie în concordanță cu dimensiunea camerei în care urmează să fie așezat. Un covor mare într-o cameră mică va face ca încăperea să pară mai mică și mai aglomerată, iar frumusețea covorului nu va fi observată. Echilibrul este esențial, deci recomandarea este de a alege o formă adecvată care să completeze camera (camerele) dvs. Un covor dreptunghiular arată minunat în camere mari și spațioase, în timp ce un covor oval este mult mai potrivit pentru o cameră mai mică.

Probabilitatea de deteriorare a covorului  se va dubla dacă sunt prezente animale de companie acasă. Prin urmare, este importantă alegerea unui covor adecvat care să rămână durabil ani de zile și să fie ușor de curățat.

Poți alege o culoare mai închisă a covorului dacă ai copii mici sau animale de companie sau o nuanță mai deschisă pentru a adăuga un efect contrastant unei camere cu pereți de culoare închisă.

Deoarece vrei să ai parte de un covor o perioada mai lungă de timp, este logic să îl cumperi de la un comerciant de încredere pentru a evita experiențele neplăcute.

Carpet House este un cunoscut magazin de covoare care își desfășoară activitatea atât în mediul online, www.carpethouse.ro cât și fizic în showroom-ul de pe Calea Unirii, 22, Suceava la Iulius Mall. Clienții pot alege din sute de modele de covoare, în diverse forme și dimensiuni. Oricine poate găsi covorul perfect la Carpet House, un covor de înaltă calitate, atrăgător din punct de vedere estetic dar și durabil.

Din oferta magazinului fac parte următoarele tipuri de covoare:

  • Covoare din fibre acrilice
  • Covoare din lână
  • Covoare din polyester
  • Covoare din polipropilenă
  • Traverse

46 de modele de covoare din aceste categorii beneficiază în prezent de prețuri reduse, de care ar fi bine să profiți cât mai repede, în limita stocului disponibil. Covoarele reduse au prețul cuprins între 46.80 lei și 864 lei.

Vizitează și tu magazinul online CarpetHouse.ro pentru a profita de promoțiile excepționale și de posibilitatea de a opta pentru un covor divin, care pune în valoare frumusețea camerei. Livrările se pot face oriunde pe teritoriul țării.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online