Legnosistem – firmă autorizată de construcţii case și cabane din bușteni

7819
constructii case din busteni lemn rotund
Cabana Codrilor

Utilizarea lemnului pentru construcția caselor este din ce în ce mai frecventă nu numai în mediul rural, ci și în spațiile urbane.

Astfel a apărut compania Legnosistem din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava pentru a veni în ajutorul celor care își doresc o construcție de lemn, oriunde ar dori.

Compania Legnosistem este recunoscută pe piața caselor din lemn din România deoarece oferă imobile cu design exclusivist.

Societatea dispune de mai mult de 15 ani de experiență în piață construind case, cabane, pensiuni, restaurante din lemn. Producătorul oferă produse la un preț scăzut și de înaltă calitate.

Lunga sa istorie pe piață îi conferă companiei capacitatea de a construi modele exclusive și inovatoare, căutând întotdeauna excelența.

Legnosistem modelează ideile clienților săi, creându-le un design atractiv și unic. În funcție de nevoile creative și economice ale fiecărui client, derulează proiecte de înaltă calitate, accesibile tuturor. Eleganța și confortul sunt stâlpii care stau la baza construcției casei.

Câteva dintre cele mai reprezentative proiecte realizate de Legnosistem sunt: Cabana Codrilor, Cabana Dor de Munte, Agropensiunea Casa Pădurarului, Pensiunea Crăiasa Munților, Coliba Haiducilor din Suceava, Casa Vila Ramona. Toate aceste proiecte se pot vizualiza pe site-ul web www.case-dinlemn.ro

Avantajele construcțiilor realizate de Legnosistem sunt:

  • Rapiditatea de execuție – compania poate realiza un imobil de 200-300 mp în doar 10-12 săptămâni.
  • Rezistență elastică a structurii de lemn – imobilele rezistă cu brio la cutremure de până la 8,5 grade Richter.
  • Rezistență termică ridicată – cheltuielile de încălzire și răcire ale casei pot fi cu 50% mai mici decât cele ale construcțiilor clasice, care au o inerție termică mult mai mare.
cabana din busteni lemn rotund
Casa Padurarului

Alte avantaje ale construcțiilor din lemn rotund:

Transmit confort și liniște. Lemnul are caracteristici care îl fac să transmită un sentiment de liniște și bunăstare pe care alte materiale nu îl au. În plus, lemnul se izolează și acustic, astfel încât se transmite mai puțin zgomot, ceea ce ajută la o mai bună odihnă.

Îmbunătățeșc căile respiratorii: Lemnul are capacitatea de a regla umiditatea mediului, deoarece este un material higroscopic. Pe lângă reducerea prezenței microbilor în casă, această reglare a umidității ajută și căile respiratorii.

Evită schimbările bruște de temperatură: Lemnul este un material care acționează ca un izolator termic. Acest lucru se întâmplă deoarece este un conductor slab de căldură și electricitate. Din acest motiv, ajută la evitarea schimbărilor bruște de temperatură, ceea ce îl face benefic pentru sănătate, menținând corpul la o temperatură constantă.

Regenerabilitate. O casă din lemn este un produs regenerabil și ecologic. Desigur, există opinii contradictorii cu privire la acest punct, deoarece tăierea copacilor nu este „ecologică”, dar impactul consumului lor asupra mediului este redus semnificativ prin procese de tăiere conștiente și durabile care includ reîmpădurirea.

Economie. Spre deosebire de casele construite cu materiale tradiționale, casele din lemn sunt mult mai ușor de construit, iar materia primă utilizată este mai ieftină, reducând considerabil toate costurile, atât pentru materia primă, cât și pentru forța de muncă.

Stil. Stilul este atemporal, casele din lemn au un stil minunat care le face perfecte pentru spații deschise și naturale. Cu toate acestea, datorită versatilității lemnului, se poate obține o casă elegantă, rustică, retro sau complet modernă realizată din acest material.

cabana din lemn tip A
Cabana tip A