Ghiduri complete de demolare şi reabilitare casă pe Reformex

770
Ghiduri complete de demolare şi reabilitare casă pe Reformex

Site-ul Reformex este o platforma nemaipomenita pentru persoanele care doresc sa realizeze cu propriile puteri si cunostinte proiecte complexe, cum ar fi ridicarea unei locuinte sau informatii despre un ghid demolare constructie legal.  Este foarte important ca legislatia in vigoare sa fie respectata atat pentru demolari, cat si pentru proiecte de constructii noi.

Reformex ofera ghid restaurare si reabilitare casa complet ce include toate etapele, astfel cei care decid sa duca la bun sfarsit un astfel de proiect nu vor fi penalizati de autoritati.

Cum putem evalua un astfel de proiect?

Ce parti din structura, materiale, finisaje, corpuri de iluminat, mecanice si alte sisteme sunt in stare buna? Ce parti trebuie restaurate, reabilitate, reparate sau inlocuite? Un profesionist care analizeaza conditiile existente ar trebui sa poata determina gravitatea oricaror probleme descoperite. O crapatura in zid, de exemplu, poate parea periculoasa pentru un necunoscator, dar pentru un arhitect familiarizat cu cladirile istorice, este doar un dezavantaj cosmetic. Pe de alta parte, s-ar putea sa credeti ca vopsirea va remedia exteriorul care se decojeste, dar un arhitect ar putea vedea o acumulare de umiditate in interiorul peretelui si posibil deteriorari grave ale sistemului structural al casei.

Un program arhitectural enumera cerintele functionale dintr-o casa – modul in care trebuie folosita fiecare camera, relatiile dintre camere, tipurile de echipamente necesare, dimensiunile camerelor si multe altele – care fac casa locuibila pentru voi si familia voastra. Va va ajuta sa decideti unde sa localizati noi utilizari, cum ar fi o sala de exercitii si biroul de acasa, care nu au facut niciodata parte din designul original. Un program arhitectural atent dezvoltat asigura, de asemenea, ca locuinta va functiona dupa finalizarea restaurarii sau reabilitarii.

Aceasta prima faza consta din planuri preliminare si desene de inaltime bazate pe programul arhitectural si inspectia conditiilor existente. Arhitectii va vor oferi adesea doua sau trei modele conceptuale alternative pe care le puteti examina, discutand virtutile fiecaruia si efectul lor asupra caracterului istoric al casei.

Pe baza raspunsului la diferitele concepte, arhitectul va dezvolta in continuare un design sau o combinatie a optiunilor prezentate.

In aceasta etapa, arhitectul va determina, de asemenea, locatia pentru sistemul mecanic, electric si de instalatii sanitare. Se va asigura ca proiectul respecta cerintele codului local de constructie. Luati in considerare metodele si materialele alternative de constructie si selectati materiale si finisaje. In plus, arhitectul va contura de obicei specificatiile si va oferi o estimare preliminara a costurilor ca parte a acestei faze.

REFORMEX este o solutie valida, utila si mai presus de toate gratuita!

Daca casa face obiectul unei revizuiri locale a designului sau daca veti obtine beneficii fiscale pentru proiect, atunci veti trimite desenele de dezvoltare a proiectului si specificatiile generale catre comisia de revizuire. Majoritatea panourilor de recenzii vor solicita, de asemenea, un formular simplu care sa impartaseasca informatii despre casa, un plan al site-ului, fotografii ale casei si cartierului existente, mostre de materiale noi majore si culori de vopsea. Daca sunt aprobate, va vor elibera un „certificat de adecvare” sau un document similar pe care sa il trimiteti impreuna cu documentele contractului pentru a obtine o autorizatie de construire. Daca nu este aprobat, comisia de examinare ar trebui sa specifice de ce proiectul nu respecta standardele sau liniile directoare locale si va lucra adesea cu si arhitectul pentru a corecta orice problema.