O casă prefabricată pe structură de lemn? Iată de ce să o alegi!

418
O casă prefabricată pe structură de lemn? Iată de ce să o alegi!

Dacă nu găsiți casa pe care doriți să o cumpărați (gata facuta), puteți fi tentati să vă construiți singuri locuinta. În acest caz, va trebui să alegeți între o casă construită in sistemul de zidarie și o casă prefabricată. Prima optiune inseamna o constructie de modă veche, cu un echipaj de muncitori la fața locului, cu un santier de luni de zile, ridicând casa și dotând-o cu instalații sanitare și electricitate. O casă prefabricată, pe de altă parte, vine în părți prefabricate.

Aveți întrebări despre cum se încadrează achiziția unei case în planul tau financiar general si in bugetul disponibil? Vorbește cu un consultant Casa-ieftina.ro, azi!

Ce este o casă prefabricată?

Aceste case sunt produse (ca si cadre si pereti) intr-o fabrică și sunt transferate imediat ce construcția este completă. După cum v-ați putea aștepta, acest tip de casă este extrem de ușor de făcut și de mutat în comparație cu o casă tradițională.

Casele prefabricate vin în trei iterații principale: fabricate, kit și modulare. Iată o scurtă defalcare a fiecăruia:

  1. Case prefabricate: O casă din această categorie este construită în secțiuni și asamblată de profesioniști, cu utilaje grele la locul său final de montaj.  
  2. Case kit: Aceste case sunt mult mai simple decât o casă prefabricată, deși urmează un stil similar de construcție. De fapt, majoritatea cumpărătorilor de case își pot construi ei înșiși un kit de casă.
  3. Case modulare: Aceste case ofera acces la mult mai multă personalizare – companiile vă vor lăsa adesea să personalizați planul interior. Ele au nevoie de o fundație imobilă.

Vezi ofertele la case prefabricate la Casa-Ieftina.ro si configureaza-ti rapid propria locuinta!

Avantajele caselor prefabricate

  • Eficiență energetică excepțională

Unul dintre avantajele caselor prefabricate este că acestea tind să fie foarte eficiente din punct de vedere energetic. Imbinarile lor strânse și ferestrele noi pot pastra căldura și reduce facturile la energie electrica ori gaz. Ca bonus, construcția etansa a caselor modulare le oferă reputația de a rezista la dezastre naturale. Poti alege case de înaltă calitate, moderne și elegante, perfecte pentru cei care doresc o amprentă de carbon mai mică decât o are locuința tipică romaneasca.

  • Construcție rapidă

 Pentru că piesele unei case prefabricate sunt gata, tot ce trebuie să faci este să le asamblezi și să legi casa la utilități. Ai mai puține zile cu muncitorii pe șantier și mai puțină vulnerabilitate la întârzierile meteorologice și problemele care pot prelungi procesul de construcție …cu zile și chiar săptămâni.  

  • Accesibilitate

Construirea unei case prefabricate este, în general, mai puțin costisitoare decât construirea unei case din zidarie. O parte din economii are de-a face cu forța de muncă. Este nevoie de mai puțini muncitori care lucrează în mai puține zile pentru a pregăti o mutare de acest tip. Asta iti economisește bani. Discutați cu producătorul despre strategiile de reducere a costurilor disponibile .

În concluzie, costul unei case prefabricate va varia în funcție de cât de mult sunteți dispus să faceți singur și de cât de mult externalizați catre altii. Unii cumpărători de case preferă să achizitioneze o casă prefabricată ca kit și să o asambleze ei înșiși, cu ajutorul câtorva prieteni. Alții sunt bucuroși să cheltuiască banii pentru a li se lua din mâini detaliile privind construcția.  Oriunde te încadrezi, iti dorim mult succes. 

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online