Resimte confortul de acasă la Bohemia Hotel din Bacău

1520

Orașul Bacău se situează în Nord-Estul României, în partea central vestică a Moldovei. Fiind străbătut de 2 drumuri europene principale, E85 și E57, artere care fac legătura cu capitala țării, cu nordul țării și cu Transilvania, Bacăul este un adevărat punct de tranzit.

Orașul este vizitat pentru obiectivele, tradițiile și cultura sa. Principalele atracții turistice includ Complexul Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea”, Observatorul Astronomic al Bacăului, statuia lui Ștefan cel Mare, Ruinele „Curții Domnești”, Insula de Agrement a Bacăului, cea mai mare catedrală catolică din Estul Europei, Casa Memorială „George Bacovia”, Vivariul din Bacău sau Casa Memorială „Nicu Enea”.

O singură zi nu este suficientă pentru a vizita aceste obiective, așadar este mai mult decât necesar să te cazezi cel puțin o noapte în oraș.

Pentru cazare Bacău, recomandăm Bohemia Hotel, un hotel cu o arhitectură clasică, de 3 stele, în care poți resimți confortul de acasă. Unitatea se află în apropiere de gară și la 10 km de Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău.

Prețul unei nopți de cazare variaza între 165 lei, preț valabil pentru camera ocupată în regim single și 195 lei pentru camera ocupată de 2 persoane. În prețul cazării este inclus un mic dejun de tip bufet suedez. Principalele dotări ale camerelor cuprind: aer condiționat, telefon în cameră, cosmetice, minibar, TV prin cablu, uscător de păr, internet wireless. Check-in-ul se poate efectua începând cu ora 14.00 iar check-out-ul se poate face până la ora 12.00.

Gazdele pun la dispoziția celor veniți în regim de afaceri o sală de conferințe cu capacitatea de 25 de locuri, dotată corespunzător cu toate cele necesare pentru desfășurarea activităților de business. Aceasta este dotată cu: videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, internet wireless, tablă albă, aer condiționat, lumină naturală, etc.

Dacă vii cu mașina, vei avea nevoie de un loc de parcare sigur. Hotel Bohemia asigură parcarea autoturismelor gratuit, acestea fiind supravegheate video non stop.

Alte servicii suplimentare oferite în regim gratuit sunt: conexiune la internet în tot hotelul, păstrarea bagajelor, comenzi pentru taxi, trezirea clienților la ora dorită, acordarea de medicamente și materiale sanitare în caz de prim ajutor, masă și fier de călcat, asigurarea umbrelelor în caz de ploaie, rezervări de bilete de avion și de tren, predarea și expedierea corespondenței.

Contra cost, hotelul efectuează următoarele servicii: transfer de la/ spre aeroport, servicii de spălătorie sau curățătorie, minibar, închirieri mașini, servicii de fax și folosirea sălii de conferințe.

Restaurant Savarin este un loc în care oaspeții și alte persoane din afară pot servi masa. Acesta este localizat în incinta hotelului. Restaurant Savarin este un loc nou și spectaculos, cu fotolii fine la atingere și blând colorate, tapet cu motive inspirate de pădurea de pe dealul Măgurei, oglinzi discrete și candelabre din bronz patinat, supe turnate din carafe, cărnuri sublim marinate și garnituri surprinzătoare, somon în sos de smântână și preparate românești atent gătite. Piesa centrală este reprezentată de savarina in formă nouă, de o savoare aparte.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online