BioDiva.ro – Cadouri produse cosmetice pentru cei dragi de Crăciun

1116

Doar câteva zile ne mai despart de sărbătoarea magică a CrăciunuluiMai aveți pregătiri de făcut sau daruri de împachetat? Ați reușit să achiziționați cadourile pentru cei dragi?

Cei care încă nu au cumpărat cadourile pentru cei dragi, o mai pot face în scurtul timp care a mai rămas până la Crăciun.

Bucuria sărbătorilor de iarnă este întotdeauna sporită de dorinţa de a face cadouri. Alegerea acestora nu este întotdeauna cea mai uşoara sarcină, iar să faci cadoul potrivit persoanelor apropiate poate deveni o adevărată provocare

Magazinul online BioDiva.ro a pregătit pentru clienții săi o varietate de oferte la produsele organice pe care le comercializează, la produsele de îngrijire pentru femei, bărbați și copii.

Astfel, a implementat în oferta sa seturi cadou care pot conține: creme de îngrijire, exfoliante pentru corp, ape de parfum, ape micelare, măști de față, creme pentru mâini, produse pentru îngrijirea corpului, produse de machiaj, produse pentru îngrijirea și albirea dinților, produse pentru îngrijirea bebelușilor și a copiilor, geluri de duș, săpunuri, etc, toate acestea fiind doar produse organice.

Un cadou potrivit pentru o femeie poate fi acesta:

  • Set cadou de îngrijire cu extract de cătină Bio2You, set care conține o mască de față radiantă cu cătină și acid hialuronic 75ml Bio2You și o cremă de mâini bio cu cătină de 75 ml Bio2You. Setul se poate comanda la prețul de 147 lei din magazinul online BioDiva.ro

 

Un cadou potrivit pentru un bărbat poate fi acesta:

  • Set cadou pentru bărbați Sea Breeze Bio2You, set care conține un gel de duș sea Breeze pentru bărbați de 250 ml Bio2You și un Aftershave tonic natural Sea Breeze de 100 ml Bio2You. Setul se poate cumpăra la prețul de 73 lei de la BioDiva.ro.

 

Pentru familiile cu bebeluși, un cadou potrivit ar fi acesta:

  • Set cadou pentru bebeluși Weleda care conține: o cremă cu gălbenele pentru zona scutecului Weleda, un ulei de corp cu gălbenele fără parfum pentru bebeluși Weleda și o păpusă moale din bumbac organic. Setul se poate cumpăra la prețul de 97 lei.