Cele mai recente tehnologii pentru eficiența transportului agabaritic

1343

Serviciile de transport agabaritic au nevoie de o planificare atentă pentru a se asigura siguranța și livrarea la timp. Transporturile agabaritice necesită atenție la detalii și este normal să lucrezi cu o companie de transport familiarizată cu cerințele aferente transportului, cu echipamentele, cu mijloacele de transport și cu autorizațiile necesare operării  transportului agabaritic în condiții de maximă siguranță.

Atunci când selectezi o companie de transport, informează-te cu privire la cerințele de conformitate, standardele din industrie și certificările necesare. O companie de încredere cum este Orient SRL nu va ezita să împărtășească aceste informații cu tine.

Orient SRL deține diferite tipuri de echipamente și utilizează cele mai recente progrese tehnologice pentru eficiența și ușurința transportului. Pentru a desfășura această activitate în condiții de siguranță și cu succes, Orient deține echipamente tehnologice de ultimă generație, specialiști calificați în transportul agabaritic de marfă și operatori certificați care respectă reglementările necesare.

Compania Orient este una dintre puținele companii acreditate să efectueze transport agabaritic de mari dimensiuni din România în țările Uniunii Europene, inclusiv în Italia, deținând permise de transport pentru întreg anul.

Orient deține o flotă de utilaje care pot transporta mărfuri de până la 40 metri lungime, 8.5 metri lățime, 4.5 metri înălțime și cu greutatea de până la 250 tone.

Toate transporturile sunt asigurate printr-o poliță generală de asigurare CMR cu valoare de 2.000.000 euro.

Până în prezent, Orient a transportat multe tipuri de mărfuri agabaritice precum: utilaje agricole, structuri metalice, turbine eoliene, combine, tractoare, silozuri, excavatoare, concasoare, vole, utilaje, rezervoare, tramvaie, locomotive tren, vagoane tren, bărci, transformatoare, generatoare, motoare, etc.

Unul dintre ultimele transporturi agabaritice efectuate de Orient a constat în transportul unei foreze pe ruta Olanda-Serbia. Greutate forezei a fost de 76 de tone iar dimensiunile sale erau de 17.74 x 3.36 x 3.39 metri.

Aproximativ 2000 de km au fost parcurși în 7-8 zile cu ajutorul unui trailer cu 8 axe. Încărcarea și descărcarea forezei au fost efectuate cu ajutorul unei macarale.

Transportul a necesitat autorizații și escorte pentru lungime și greutate, iar de toate aceste aspecte s-a ocupat cu succes echipa Orient. Pentru desfășurarea activității în cele mai bune condiții de siguranță, transportului i s-a întocmit poliță individuală de asigurare.