Braşovenii redescoperă Slănic Moldova, staţiunea turistică de renume naţional

534
Braşovenii redescoperă Slănic Moldova, staţiunea turistică de renume naţional

În apropiere de Braşov, la aproximativ 120 km depărtare, în judeţul Bacău, tot mai mulţi braşoveni redescoperă Staţiunea turistică Slănic Moldova, pe bună dreptate considerată cea mai importantă staţiune balneo-climaterică de interes naţional din Regiunea de nord–est a ţării. Principala caracteristică a localităţii o reprezintă existenţa izvoarelor minerale şi a efectelor lor curative, beneficiu important pentru care mulţi locuitori ai Braşovului de toate vârstele aleg să petreacă anual câteva nopţi la hotel sau pensiune în Slănic Moldova. Datorită aşezării deosebite a localităţii – fix în mijlocul pădurii, la baza muntelui Nemira, la o altitudine de 530 metri – aerul este bogat în aerosoli, răşini şi ioni negativi de oxigen. Staţiunea Slănic Moldova oferă turiştilor de toate vârstele un climat relaxant şi tonifiant în acelaşi timp, ambientul perfect pentru o vacanţă revigorantă la munte.

Braşovenii apreciază în mod deosebit la Slănic Moldova relieful înconjurător şi clima, oferta variată de cazare la multitudinea de hoteluri, vile şi pensiuni, dar şi evenimentele frecvent desfăşurate în localitate. Slănic Moldova este o staţiune accesibilă ca preţuri şi plăcută pentru o vacanţă în oricare anotimp.

Cazarea la Hotel în Slănic Moldova

Cazarea la Hotel în Slănic Moldova

Hotelurile din Slănic Moldova oferă condiţii deosebite de cazare, de la unităţi noi moderne de lux până la vechi vile boiereşti (vilele Pandrea) construite în 1910, restaurate în ultimii ani şi transformate în hoteluri modern cu toate facilităţile precum încălzire centralizată şi apă caldă non-stop, baie proprie în fiecare cameră, internet wifi gratuit, cablu TV, minibar, televizor cu ecran plat, mobilier superb.

Locaţia este perfectă pentru cei care apreciază arhitectura veche şi caută o cazare deosebită, încărcată de istorie, în care te poţi simţi ca boierii de altă-dată, beneficiind în acelaşi timp şi de tot confortul de actualitate.

Situat în inima staţiunii Slănic Moldova, lângă Parcul Central din localitate, Hotelul Moldavia*** are o poziţie perfectă pentru o privelişte de vis din oricare dintre cele 27 de camere şi 2 apartamente pe care le oferă turiştilor.

Cazarea la hotel se adresează celor care călătoresc în cuplu sau în grupuri restrânse (de 4-6 persoane) şi se cazează pentru intervale scurte de timp, de minim 2 nopţi. Tarifele de cazare se situează între 260 lei şi 300 lei / noapte, în funcţie de tipul de cameră ales (double/twin, cu sau fără balcon) şi pot fi cazaţi până la 2 adulţi şi 1 copil cu vârsta de până la 5 ani.

Hotelul oferă MIC DEJUN PENTRU 2 PERSOANE INCLUS în preţul de cazare pentru fiecare cameră, pentru celelalte mese ale zilei trebuie să vă orientaţi la unul din restaurantele din localitate.

Cazarea la Pensiune în Slănic Moldova

Cazarea la Pensiune în Slănic Moldova

Pentru cazare în Slănic Moldova sunt disponibile locaţii tip pensiune ce oferă mic dejun inclus, acces la spaţii de relaxare precum saună, piscină, ciubăr sau loc pentru grătar şi loc de joacă pentru copii.

Dacă vrei să petreci un sejur liniştit, mai intim, unde să respiri aerul curat din Staţiunea Slănic Moldova, să vizitezi izvoarele cu apă tămăduitoare, să admiri natura în toată splendoarea sa şi să asculţi susurul râului Slănic, atunci pensiunea Moldavia Class este alegerea potrivită pentru tine.

Moldavia Class se află la o distanţă de aproximativ 0.7 km de centrul staţiunii, într-o zonă mai retrasă şi liniştită, chiar lângă pădure. Este poziţionată pe malul stâng al râului Slănic.

Cu o capacitate de 6 apartamente spaţioase,  Moldavia Class oferă toate serviciile, condiţiile şi confortul unei pensiuni moderne. Vila este structurată pe parter şi 2 nivele, la fiecare nivel fiind câte 2 apartamente spaţioase cu o suprafaţă de 65 mp fiecare în care se pot caza până la 4 persoane. Aici te vei bucura de un sejur relaxant şi odihnitor în staţiunea Slănic Moldova într-un apartament elegant şi complet utilat.

Fiecare apartament are în componenţă un living spaţios (dotat cu canapea extensibilă), loc de servit masa, o cameră cu pat matrimonial dublu, baie la dormitor, baie de serviciu, bucătărie tip open space complet utilată şi balcon. Toate apartamentele sunt dotate cu câte 2 TV + cablu, internet wireless, încălzire şi apă caldă non stop asigurată de o centrală proprie pe gaz.

În cadrul pensiunii Moldavia Class vei beneficia de acces gratuit la saună şi jacuzzi. În curtea interioară a unităţii este amenajată o zonă de relaxare cu loc de joacă pentru copii, 3 foişoare acoperite din care două au şi grătar şi loc pentru ceaun.

Cazare la Vilă în Slănic Moldova

Cazare la Vilă în Slănic Moldova

Vilele din Slănic Moldova sunt locaţii de cazare mai personale, de multe ori de mică dimensiune şi cu o capacitate restrânsă, dar oferind toate facilităţile pentru a petrece un timp plăcut în apropiere de natură.

Vila Moldavia Best este situată la o distanţă de aproximativ 2 km de centrul staţiunii turistice Slănic Moldova, pe malul drept al râului Slănic. Locaţia dispune de 4 camere + living, oferind o capacitate de cazare 8 locuri şi se închiriază doar integral.

Toate camerele au baie proprie cu duş şi televizor cu ecran plat, internet wireless gratuit, terasă proprie şi acces la foişor cu grătar.

Vila oferă acces la bucătărie complet utilată şi dotată cu aragaz pe gaz, hota electrică, cuptor electric, cuptor cu microunde, aparat încălzit apa, filtru de cafea, prăjitor de pâine, 2 frigidere, etc.

Cazarea la vilă în Slănic Moldova este potrivită pentru grupurile de cupluri tinere sau familii fără copii care îşi pregătesc singuri masa, stau până mai târziu în noapte la grătar sau în foişor şi nu vor să se intersecteze cu alte persoane.

Braşovenii redescoperă Slănic Moldova, staţiunea turistică de renume naţional
CAZINOUL DIN SLANIC MOLDOVA
agentie SEO Brasov & promovare eficienta online