Rolatex – producător de covorașe din cauciuc cu suport pentru dezinfectant

817
covoras din cauciuc cu suport pentru dezinfectant

Compania Rolatex din Târgu Neamț a implementat anul trecut un nou produs, foarte funcțional, în contextual pandemiei actuale și anume covorașul pentru dezinfectant.

Pentru a evita răspândirea și transportul posibil al virusurilor precum coronavirusul pe tălpile încălțămintei, se recomandă igienizarea adecvată a tălpilor. Studiile au confirmat, că, dacă ne aflăm într-o zonă cu densitate mare de contaminare, putem transfera coronavirusul pe tălpile pantofilor noștri. Există cazuri în care nu putem să ne scoatem întotdeauna pantofii sau să-i forțăm pe alți oameni să facă acest lucru, din această cauză a fost creat covorul dezinfectant.

covor din cauciuc pentru intrarea in spatiu

În intrările în zone comune precum birouri, camere sau magazine, un gest simplu, cum ar fi curățarea tălpilor cu o soluție dezinfectantă poate face diferența.

Această măsură de protecție este aplicabilă oricărui tip de industrie sau afacere.

Modelul nou de produs implementat și de Rolatex este un covor care curăță și dezinfectează pantofii fiind realizat din materiale de calitate, rezistente și durabile. Este recomandat pentru utilizare la intrările facilităților care doresc să se ferească de viruși, bacterii și contaminare. Sute de fibre mici flexibile oferă o acțiune de curățare care elimină contaminanții din încălțăminte. Pe măsură ce oamenii trec, vârfurile de cauciuc se îndoaie sub presiune și scufundă tălpile într-o soluție dezinfectantă, cu acțiune dublă care împiedică răspândirea contaminării.

Covoarele sunt de tip Premium House, neavâng găuri de drenare. Ele pot fi amplasate cu succes la intrarea în spații de locuit, birouri, școli, spitale, magazine, etc.

Covoarele sunt fabricate în formate standard, dimensiunea în care se produc este de 900 mm x 600 mm. Pentru dimensiunea aceasta este necesară utilizarea cantității de 800 ml de dezinfectant pe bază de alcool sau de clor în zona activă a covorașului.

Sfatul este de a utiliza amoniac cuaternar, iod, clor sau orice alt dezinfectant, dar întotdeauna trebuie verificată concentrația acestuia. Majoritatea dezinfectanților sunt concentrați și trebuie să fie diluați înainte de utilizare.  Pentru înaltă eficiență, trebuie urmate întocmai instrucțiunile de pe etichetă pentru o diluare adecvată.

Este recomandată folosirea în tandem a covoarelor, unul pentru curățarea grosieră a încălțămintei și unul pentru dezinfectarea tălpilor de încălțăminte. De asemenea, este recomandată pulverizarea de dezinfectant în mod periodic pe aceste covoare, în funcție de traficul de persoane.

Ventuzele de pe partea inferioară împiedică mișcarea covorului.

Covoarele sunt fabricate dintr-un compus din cauciuc conceput pentru a rezista majorității substanțelor chimice și variațiilor de temperatură.

covoare cauciuc

Pentru a afla mai multe detalii despre covoare dezinfectante produse de compania Rolatex, poți accesa site-ul web www.covoare-cauciuc.ro.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online