Transport marfă internațional cu Orient SRL

1216

Transportul mărfurilor de la o locație la alta, indiferent că e vorba de transport la nivel național sau la nivel internațional, necesită un nivel ridicat de eficiență. Din această cauză este important să angajezi o companie de transport marfă internațional cu reputație foarte bună și de încredere pentru această slujbă.

Începând cu anul anul 1991, compania de transport intern și internațional Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava, are întotdeauna grijă să asigure cu profesionalism un transport sigur și eficient al mărfurilor primite. În momentul de față, societatea este lider pe zona de nord a țării în domeniul transporturilor și în sectorul caselor de expediții cu capital 100% românesc. Societatea acoperă toate ariile de transport marfă precum: rutier, agabaritic, maritim, feroviar și aerian. Pe lângă aceste activități, Orient se ocupă de închirieri macarale, service auto, import și distribuție piese de schimb pentru autoturisme și autocamioane.

Transportul rutier de mărfuri se efectuează cu autocamioane proprii moderne conduse de șoferi experimentați care respectă graficele de deplasare.

Orient Spedition are sedii deschise atât în Rădăuți, județul Suceava cât și în București, Timișoara, Arad și extern în Viena.

Compania Orient oferă tarife competitive pentru transport marfă în următoarele țări: Portugalia, Spania, Franța, Anglia, Belgia, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elveția, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, etc. Transporturile se execută în baza convențiilor internaționale CMR/ TIR.

Echipa Orient este reprezentată de profesioniști, de oameni experimentați în transporturile internaționale de mărfuri și în cele agabaritice. Ei se asigură și monitorizează atent ca graficele de timp să fie respectate iar bunurile să ajungă la destinația dorită în intervalul promis. Clienții pot obține oricând  informațiile necesare care privesc transportul mărfurilor lor apelând numerele de telefon ale companiei: (004) 0753 093 365 sau (004) 0744 765 915.

ORIENT SRL transporturi

Află mai multe informații despre compania Orient SRL din Rădăuți, accesând site-ul web al firmei: www.spedorient.com.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online