Gardul din șipcă metalică oferă spațiului în care este amplasat un aspect deosebit

437
Gardul din șipcă metalică oferă spațiului în care este amplasat un aspect deosebit

Tot timpul anului construcțiile iau amploare, dar totuși vara este anotimpul preferat al multora dintre noi de a mai adăuga o anexă, de a renova, de a schimba gardul, etc.

Pe piață există o diversitate de modele de garduri, dar un model accesibil ca preț și simplu de montat este gardul din șipcă metalică ce poate împrejmui cu succes curtea, grădina sau un teren.

Gardul elegant cu șipci protejează vizual în mod eficient sfera privată formând o limită care poate lua multe înfățișări: forme variate, materiale multiple și o alegere liberă a culorilor îi permit să fie perfect adaptat la toate configurațiile arhitecturale. Aspectul său nobil îl face alegerea preferată pentru proprietăți îngrijite, oferindu-le un aspect plăcut. Calitatea sa impecabilă garantează și o durată de viață îndelungă.

Șipca metalică pentru gard a fost introdusă pe piață ca o alternativă la gardurile clasice din lemn. Șipcile metalice reprezintă o alegere inspirată pentru confecționarea unui gard simplu, cu un aspect remarcabil.

Printre avantajele ce au ridicat șipca metalică gard în preferințele clienților putem enumera:

  • costuri de achiziție mai mici
  • durata lungă de viață
  • rezistență la șocuri mecanice
  • protecție împotriva intemperiilor
  • mentenanță minimă pe întreaga perioadă de exploatare
  • gama largă de forme, culori și finisaje
  • greutate și volum reduse
  • livrare rapidă
  • montaj simplu

Din magazinul online ArmuraShop.ro se pot achiziționa la preț de producător materiale pentru gardul din șipci metalice și anume: Șipci metalice Omega sau Modern, stâlpi de gard Star, pătrați sau dreptunghiulari, țeavă rectangulară. Nu doar aceste produse fac parte din portofoliul producătorului ARMURA, ci și panouri bordurate, plasă împletită zincată, profile din gips carton, profile Z, etriere, plasă sudată eco.

Șipcile metalice pentru gard sunt de 2 tipuri: Omega sau Modern.

Aceste materiale reprezintă soluția modernă pentru gospodăriile cu stil. Șipca metalică este fabricată din oțel zincat și prevopsit, se poate alege din varietatea de grosimi diferite și din paleta bogată de culori.

Produsele din magazinul ArmuraShop.ro sunt disponibile pentru livrare națională prin curier rapid.

Gama de șipci metalice marca ARMURA pune la dispoziția clienților multiple posibilități de realizare și personalizare a unui gard modern și ușor de întreținut.

În concluzie, gardul din șipci metalice este un gard de înaltă calitate, executabil în orice culoare, care nu necesită întreținere și oferă o mare rezistență, fiind una dintre cele mai avantajoase opțiuni de gard de pe piață la momentul actual.

Gardul din sipca metalica ofera spatiului in care este amplasat un aspect deosebit

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online