Soluția pentru acoperișuri metalice de calitate

1389
Casa cu tigla metalica

Un acoperiș din țiglă metalică este mai ușor decât un acoperiș din țiglă ceramică, mai durabilă decât un acoperiș din țiglă asfaltică și mai ușor de folosit decât oricare dintre acestea. Este cel mai de încredere și cel mai convenabil sistem de acoperiș de pe piață într-o gamă de design și stiluri. În termen de livrare la șantier, un acoperiș metalic este cel mai eficient din punct de vedere al costului pentru transport.

Acoperișuri MIHU oferă soluția pentru acoperișuri metalice de calitate. Acoperişuri MIHU îţi pune la dispoziţie o gamă largă de produse pentru realizarea acoperişurilor metalice : tablă tip ţiglă metalică de cea mai bună calitate, tablă cutată, accesorii acoperiş, componente sistem pluvial.

Mai mult decât atât compania îți prezintă o serie de avantaje ale acoperișurilor metalice:

DURABILITATE

Țigla metalică este cunoscută pentru durabilitatea și longevitatea sa pe termen lung, fiind rezistentă la vânt, grindină și foc.

Profilurile acoperișului și accesoriile sunt fabricate pentru a se bloca și a se suprapune, astfel încât să reziste la ridicarea vântului și a păstra la distanță elementele dure. Tehnicile de fabricare moderne Blachotrapez cresc această durabilitate oferind clienților un produs pentru acoperișuri care să reziste o viață. Cele mai noi produse din țiglă metalică sunt fabricate printr-o nouă tehnologie ce oferă un acoperiș robust care va rezista la orice mediu.

SUSTENABILITATE

Un acoperiș metalic necesită un cadru mai mic din lemn și mai puțin combustibil în transport comparând cu un acoperiș de greutate mare pentru transport. Este mai prietenos cu mediul și oferă cea mai mică amprentă de carbon decât orice acoperiș de pe piață.

DESIGN ARHITECTURAL

Acoperișul din țiglă metalică are cea mai scumpă alegere de profiluri, stiluri și opțiuni de culori. Cercetarea extensivă și dezvoltarea din procesul de design îți oferă o asigurare că fiecare produs comercializat de Acoperișuri MIHU este de calitate superioară, are durabilitate excepțională și rezistență în timp. Profilurile realizate autentic și diferitele culori îți oferă opțiuni care se potrivesc atât stilurilor arhitecturale moderne, cât și celor tradiționale.

COMPETITIV DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTULUI

Un acoperiș metalic este mult mai ușor decât unul din țiglă ceramică și astfel nu necesită un sprijin structural la fel ca acoperișurile tradiționale. Astfel, cadrul poate fi mai ușor rezultând într-o folosire mai ușoară și economii în costurile acestui pas.

Țigla metalică este ușor și rapid de instalat. Sistemele de acoperișuri modulare sunt mai ușor de folosit decât alte tipuri de materiale pentru acoperișuri. Acest lucru permite acoperișului să fie în siguranță și rapid instalat în toate condițiile meteo.