Clinica dentară din Brașov care îți oferă un ”Zâmbet de Hollywood”

646
Clinica dentară din Brașov care îți oferă un ”Zâmbet de Hollywood”

În ultima perioadă am auzit foarte des expresia ”Zâmbet de Hollywood”, am văzut transformările uimitoare ”înainte” și ”după”, iar recent, am văzut că acest serviciu de estetică dentară este disponibil și la noi, în Brașov, la clinica stomatologică Puredent.

Am mers să văd despre ce este vorba și am stat de vorbă cu doamna doctor Cristina Chiriacescu, fondatorul Puredent. Înainte de a-mi povesti în ce constă această transformare a zâmbetului, m-a uimit felul în care arată clinica: totul este impecabil, amenajat cu foarte mult bun gust, iar personalul amabil, călduros și întotdeauna zâmbitor. 

Clinica, deschisă în urmă cu un an, pe bulevardul Griviței, are toată aria serviciilor stomatologice – de la protetică și implantologie, la chirurgie dentară, ortodonție și pedodonție, cu alte cuvinte la clinica Puredent poți merge și dacă vrei să îți tratezi o simplă durere de măsea, dar și dacă vrei să îți faci un implant dentar complex. Iar pe lângă acest lucru, mi-au fost prezentate aparaturile și cele trei cabinete de tratament care sunt dotate la standarde occidentale.

Revenind la ”Zâmbetul de Hollywood”, am stat de vorbă cu doamna doctor Cristina Chiriacescu și mi-a explicat pașii pe care îi presupune acest tratament de estetică dentară:

Atunci când pacientul care își dorește un zâmbet perfect, un zâmbet de Hollywood vine la Puredent, există o serie de pași pe care îi parcurgem împreună. Discutăm despre istoricul medical, din punct de vedere stomatologic, îi dăm o listă cu analize pe care trebuie să le realizeze și întocmim un plan de tratament, care este transparent încă de la început – pentru ca pacientul să știe exact care sunt etapele tratamentului, ce presupun acestea și când va fi gata lucrarea.

Fațetele dentare reprezintă dovada progresului tehnologiei și pe planul medicinei stomatologice, iar zâmbetul perfect nu mai este un mit, ci pură realitate. Imperfecțiunile dinților, culoarea acestora, spațierea și alinierea perfectă sunt elemente pe care fațetele dentare le corectează, iar pacientul se poate bucura de un zâmbet perfect pentru o perioadă îndelungată. Dacă sunt îngrijite corespunzător, iar pacientul vine regulat la clinică, fațetele dentare pot avea o durată de viață de până la 10-15 ani, așa că este o investiție pe termen lung”, ne-a explicat doamna doctor.

Practic, ”zâmbetul de Hollywood” presupune aplicarea unor foițe foarte subțiri din porțelan pe suprafața dinților, care sun ”pregătiți” în prealabil. Iar prin pregătire ne referim la ”șlefuirea dinților, eliminarea surplusului de suprafață dentară, care permite ulterior lipirea fațetelor din porțelan, cu un adeziv special”, ne explică doamna doctor Chiriacescu. ”Însă șlefuirea dinților nu înseamnă că aceștia își vor pierde foarte mult din masa dentară. În majoritatea cazurilor este necesară înlăturarea unei suprafețe minime din dinte, iar pacientul nu va resimți această intervenție. Există și cazuri, în care, spre exemplu, pacientul poate avea dinții mari și înghesuiți, iar pentru un rezultat optim, este necesar șlefuirea unei suprafețe mai mari din dinte, însă depinde de fiecare caz în parte, de aceea relația pacient-medic trebuie să fie una extrem de apropiată și transparentă”, a continuat doamna doctor.

Un mare avantaj în cazul aplicării fațetelor dentare este că porțelanul nu se pătează din cauza alimentelor și băuturilor pigmentate – cum ar fi cafeaua, vinul roșu, fructele și legumele bogate în pigmenți – acestea rămân netede și lucioase, iar placa bacteriană nu se acumulează pe suprafața dinților la fel de ușor cum se întâmplă în cazul dinților naturali, astfel scade semnificativ riscul apariției bolilor gingivale”, a mai adăugat doamna doctor Chiriacescu.

Doamna doctor mi-a arătat și o serie de transformări, realizate în clinica Puredent, iar diferența ”înainte și după” este uriașă. Zâmbetul de Hollywood este perfect într-adevăr, iar la finalul tratamentului spațierile inter-dentare sunt eliminate, culoarea și forma dinților sunt ideale și proporționate cu aspectul anatomic al feței pacientului.

Puredent este o clinică stomatologică la un alt nivel. Merită să vedeți cazurile pe care le tratează, transformările pe care le fac în fiecare zi și lista completă de servicii, de aceea, îi puteți urmări pe Facebook, Instagram sau pe site-ul lor. După vizita mea la Puredent m-am convins că zâmbetul perfect nu este un mit, ci este ceva care poate fi realizat, atunci când o echipă de profesioniști lucrează pentru el!

Contact:

Adresă: Bulevardul Griviței, nr.70, bloc 6, parter

Telefon: 0721904777

Email: info@puredentalclinic.ro

Website: www.puredentalclinic.ro

Facebook: Puredent

Instagram: puredent_clinic