Obține casa mult visată cu Log Home

898
casa-din-lemn-rotund-2

Lemnul ca material de construcție a fost folosit din timpuri străvechi și nu există o alternativă mai demnă decât el în ziua de astăzi. Arhitectura din lemn a fost numită pe bună dreptate artă, iar monumentele arhitecturii din lemn care se păstrează acolo, în ciuda vechimii lor impresionante, impresionează prin splendoarea constructivă și expresivitatea arhitecturală.

În prezent, construcțiile din lemn sunt foarte solicitate iar multe companii realizează modele originale de case din bușteni rotunzi.

Avantajul fără îndoială al caselor din bușteni este puritatea ecologică. Acea atmosferică unică, caracteristică clădirilor din lemn, domnește întotdeauna. Lemnul poate regla în mod autonom umiditatea necesară în camere, îndepărtând excesul de umezeală și eliberând-o în aer uscat.

Lemnul rotunjit are întotdeauna același diametru. În multe cazuri, exteriorul și interiorul structurilor nu necesită nicio finisare suplimentară, deoarece arborele este deja destul de frumos și estetic. Cu o izolație adecvată, o casă de bușteni păstrează căldura mult mai mult, decât o clădire din cărămidă.

Costul unei case din lemn rotund va fi mai mic decât costul unei case din cărămidă sau piatră de aceeași dimensiune.

După ce te-ai gândit la construirea unei case noi, trebuie mai întâi să alegi un proiect care să se potrivească gustului și portofelului tău. Pentru a face acest lucru, poți profita de proiecte gata făcute sau poți apela la specialiști, deoarece unele puncte sunt greu de luat în considerare atunci când realizezi un proiect independent.

casa busteni lemn rotund

Cel mai important pas în construirea unei case din lemn rămâne totuși alegerea unui constructor specialist în acest domeniu, care realizează case din lemn eficiente, economice, estetice și ecologice. Un astfel de constructor renumit din Vatra Dornei este compania Log Home. Firma deține peste 20 de ani de experiență în acest domeniu, iar în tot acest timp a construit sute de case, cabane și obiecte de mic mobilier din lemn rotund, în stil canadian.

Log Home poate construi case din lemn rotund, ideale pentru a locui în ele pentru perioade lungi de timp. Aceste case pot fi construite oriunde, atât în zone urbane cât și în cele rurale. Lemnul de molid folosit este robust, iar vederea optică pe care o oferă din exterior este de neegalat.

Casele marca Log Home sunt case de vis în care domnește o atmosferă plăcută, acestea putându-se construi în diferite tipuri și dimensiuni, în funcție de gusturile și de nevoilor fiecăruia.

Pentru a-ți face o părere despre companie, vizitează secțiunea “Galerie” din cadrul site-ului web www.loghome.com.ro. Cu siguranță imaginile expuse vor reuși să te impresioneze.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online