Soluţii eficiente pentru alimentarea cu apă potabilă

1295
apa potabila

România este o ţară care are mari probleme cu furnizarea apei potabile pentru populaţie. Multe sisteme de alimentare cu apă şi canalizare, deşi realizate cu investiţii europene de milioane de euro, nu reuşesc să furnizeze beneficiarilor o apă potabilă de calitate, uneori nici măcar potabilă. Mai mult, foarte multe localităţi din ţara noastră nu oferă astăzi posibilitate de racordare la vreun sistem de apă şi canalizare, suntem printre ultimele ţări europene şi la acest capitol.

Sătui să aştepte soluţii de la autorităţile statului, dovedite incapabile să asigure condiţiile minime necesare traiului anului 2020, locatarii imobilelor aflate în zone din afara sistemelor publice de alimentare cu apă apelează cel mai des la foraje puţuri apă, la fântâni sau captarea izvoarelor de suprafaţă. Însă pentru că de multe ori aceste resurse de apă se dovedesc a fi mult prea bogate în calciu şi magneziu sau cu alte probleme (evidenţiate în urma testării apei la Direcţiile locale de Sănătate Publică – DSP-uri), este necesară montarea unui filtru de apă care să asigure dedurizarea, tratarea şi eventual sterilizarea apei potabile.

Soluţii există şi vă sunt oferite de către specialiştii în tratare apă de la TopWater România, o firmă din Deva judeţul Hunedoara care asigură produse de top pentru o apă de calitate pe întreg teritoriul ţării.

magazin online TopWater

În magazinul online TopWater.ro găsiţi produse diversificate:

  • dedurizatoare apă dură cu răşină,
  • dedurizatoare şi sisteme Kinetico ce funcţionează FĂRĂ ALIMENTARE ELECTRICĂ,
  • sisteme de eliminare fier, mangan şi duritate din apă,
  • filtre de apă potabilă cu membrană UF, filtre de autocurăţare,
  • cartuşe filtrare impurităţi cu cărbune activ, cartuşe dedurizare, cartuşe deferizare, cartuşe antiscalant, cartuşe antibacteriale,
  • sisteme osmoză inversă şi ultrafiltrare,
  • sisteme Ecomix ce elimină cu succes fierul, manganul, duritatea, amoniacul și materiile organice din apă,
  • teste pentru verificare duritate apă potabilă,
  • pompe de dozare  a apei,
  • lămpi şi becuri UV cu ultraviolete pentru sterilizarea apei potabile.

Încă din 2012, TOPWATER este unul dintre principalii importatori şi distribuitori de filtre de apădedurizatoare şi accesoriile acestora din România.

Oferta este foarte diversificată, astfel firma vine în întâmpinarea clienţilor cu produse de calitate, scopul final este acela de a fi cât mai aproape de nevoile acestora.

produse filtrare tratare dedurizare sterilizare apa potabila

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online