Magda Cențiu așteaptă făgărășenii în audiență la propriul cabinet de audiențe

729
Magdalena Centiu consilier local Fagaras

Magdalena Cențiu, consilier local în cadrul primăriei Făgăraș, și-a deschis propriul cabinet de audiențe și așteaptă cetățenii în audiență pentru a-i aduce la cunoștință problemele cu care se confruntă.

Cabinetul de Audiențe a consilierului local Magdalena Cențiu, va fi deschis începând de săptămâna viitoare de luni până miercuri între orele 10:00 și 15:00.

,,De când am intrat în funcție, mi-am dorit să fiu cât mai aproape de făgărășeni, să îi ajut în spețele de administrație locală. Sunt deschisă și la propuneri și sugestii venite din partea făgărășenilor. Am deschis acest cabinet de audiențe înttrucât îmi doresc o informare mai bună în ceea ce privește activitatea din cadrul Consiliului Local Făgăraș. În acest context, doresc să adresez invitația tuturor făgărășenilor să treacă pragul cabinetului, deschis pe strada Republicii, nr. 27”, a declarat Magdalena Cențiu.

Luând în considerare restricțiile actuale și contextul pandemiei COVID-19, Magda poate fi găsită și la adresa de e-mail: magda.centiu@gmail.com și la numărul de telefon: 0765 399 085.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online