Dingotrans – furnizorul tău de tâmplărie termopan din lemn stratificat

1553
Tamplarie din lemn stratificat

În ciuda faptului că încă există numeroase păreri și preconcepții cu privire la faptul că ferestrele și ușile de termopan sunt realizate doar din material de PVC, trebuie subliniat faptul că pe piață există și astfel de produse realizate din lemn stratificat. Există mai multe avantaje de care te poți bucura atunci când alegi tâmplărie de termopan din lemn stratificat, iar dacă vrei să beneficiezi de avantajele acestea nu îți rămâne decât să apelezi la Dingotrans.

Avantajele oferite de tâmplăria termopan din lemn stratificat

Primul și poate cel mai important avantaj despre care putem vorbi cu privire la termopanele din lemn stratificat se referă la durabilitatea acestora în timp. În condițiile în care sunt întreținute corespunzător termopanele pot rezista și peste 50 de ani, iar acest lucru este un aspect pe care îl caută oricine își montează ferestre sau uși de termopan. Un al doilea atuu al acestor termopane îl reprezintă „respirabilitatea” superioară comparativ cu termopanele din PVC. În acest fel se evită acumularea de umezeală în interiorul locuinței și este evitată formarea mucegaiului.

Tot la avantajele oferite de tâmplaria termopan pe baza lemnului stratificat putem aminti și stabilitatea superioară comparativ cu cele din PVC. Stabilitatea se referă la faptul că termopanele nu se contractă sau dilată în funcție de temperaturi. Aspectul foarte plăcut este un alt beneficiu de care te poți bucura atunci când optezi pentru astfel de ferestre și uși. Și nu în ultimul rând, izolarea termică și fonică de cea mai bună calitate reprezintă un alt avantaj al acestor termopane din lemn stratificat. Pentru a te bucura de toate aceste avantaje nu îți rămâne altceva de făcut decât să găsești un producător de astfel de termopane.

Tâmplărie termopan și alte produse din lemn stratificat la Dingotrans

Pentru toți cei interesați de produse din lemn stratificat, Dingotrans este unul dintre producătorii de top din România în materie de termopane din lemn stratificat, dar și de alte produse din acest material. În portofoliul de produse al acestui producător se pot regăsi ferestre din lemn stratificat, uși din lemn stratificat, obloane din acest tip de lemn, dar și balcoane și scări din lemn.

De asemenea, pentru cei care au nevoie și de alte produse din lemn pentru locuința lor, Dingotrans oferă și alte produse pentru amenajări interioare precum parchet din lemn masiv, glafuri, placări stâlpi sau chiar podele din lemn masiv. Toate produsele pe care le regăsești în oferta acestui producător sunt de calitate superioară și sunt executate la cele mai ridicate standarde în domeniu. Experiența acumulată de-a lungul timpului în realizarea de termopane din lemn stratificat și produse din lemn, dar și cele mai moderne utilaje folosite în linia de producție permite celor de la Dingotrans să fie un lider pe piața de astfel de produse.

Pentru a avea detalii complete cu privire la aspectele tehnice ale fiecărui produs și pentru informații referitoare la modalitățile de a lua legătura cu echipa de la Dingotrans nu ezita să accesezi pagina web a acestei societăți comerciale la adresa www.dingotrans.ro.