Magazin online accesorii PREMIUM pentru telefoane

1106

Fiecare dintre noi folosim telefonul mobil într-un mod diferit, astfel că există suficient de multe motive pentru a arunca o privire peste ceea ce oferă piața de accesorii pentru telefoane. De la carcase și huse foarte rezistente, până la încărcătoare portabile, acumulatoare externe, suporturi auto, carduri de memorie, folii de protecție și căști, toate accesoriile oferă posibilitatea de a îmbunătăți utilitatea telefonului.

Magazinul online Mobiplaza.ro comercializează accesorii pentru telefoane la un preț cât mai accesibil pentru cumpărător, prețuri corecte în raport cu calitatea produselor.

Magazinul este caracterizat de profesionalism, pasiune și prietenie cu clientul. Misiunea companiei este de a crea un parteneriat pe termen lung cu clientul prin crearea celei mai bune experiențe de cumpărături.

Astăzi, telefoanele mobile necesită prezența anumitor accesorii, fie pentru protecția lor, fie pentru completarea unui peisaj tehnologic.

La Mobiplaza găsești următoarele produse care îți pot fi de ajutor în anumite situații: încărcătoare priză, încărcătoare auto, cabluri de încărcare și cabluri de date, căști audio, suporturi auto, gadget-uri și seturi pentru telefoane.

Suporturile auto sunt în același timp atât o necesitate cât și o recomandare pentru siguranța la volan. Înainte de toate, constituie oportunitatea de a conduce mai sigur iar cu ajutorul lui îți este mult mai simplu să preiei și să inițiezi apeluri.

Suportul auto este un accesoriu care a câștigat mult în popularitate în ultimii ani. O serie de detalii te pot ajuta să faci o alegere corectă în ceea ce privește acest accesoriu.

Mobiplaza.ro comercializează 6 modele de suporturi auto cu prețuri cuprinse între 30 lei și 110 lei. Unul dintre cele mai noi suporturi este Suport auto magnetic cu încărcare wireless și cu prindere în grila de aer. Suportul este compatibil cu telefoanele iPhone 8, iPhone 8+, Galaxy S6, Galaxy S6+, S6 Edge, S7, S7 Edge. El îmbină 2 funcții, cea de suport auto universal și cea de încărcător wireless.

Datorită capului rotativ de 360 grade, poate fi poziționat în orice unghi. Pachetul conține 1 suport auto magnetic, 1 clip de prindere, 1 cablu micro USB, 1 inel metalic pentru telefon cu prindere pe suport.

mobiplaza magazin online accesorii PREMIUM pentru telefoane

Consultă întreaga ofertă de suporturi auto din magazinul Mobiplaza.ro și oferă-ți un plus de confort achiziționând accesori pentru telefon online.