Echipamente de protecţie de unică folosinţă – cât costă, unde găsim stoc

1258
echipamente protectie unica folosinta

Deoarece criza sanitară se extinde și nu vedem un orizont de timp până la încheierea pandemiei, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne protejăm cât mai bine individual cu echipamente de protecţie de unică folosinţă de calitate, folosite corespunzător.

Dacă la debutul pandemiei acestea se găseau foarte greu sau chiar deloc, astfel încât chiar și spitalele au rămas descoperite și personalul medical a fost expus la infecţia cu virusul Covid-19, astăzi stocurile au fost refăcute pentru majoritatea produselor specifice datorită creșterii susţinute a capabilităţilor de producţie a furnizorilor interni și internaţionali.

În magazinul online ServeteleDeHartie.ro găsiţi pe stoc diverse produse de unică folosinţă cu rol de protecţie individuală, cum ar fi:

masti de protectie unica folosinta

https://serveteledehartie.ro/echipamente-unica-folosinta/708-masti-de-protectie-de-unica-folosinta-set-50-bucati.html

Măști de protecţie de unică folosinţă [56 LEI / set de 50 de bucăţi] cu stratul exterior și interior format din fire ţesute de polipropilenă, iar materialul filtrant din fire topite de polipropilenă, sistem de ajustare din zona nasului confecţionat din metal acoperit cu plastic, sistem foarte rezistent de prindere de urechi realizat din fire elastice din poliester și spandex.

manusi nitril negre

https://serveteledehartie.ro/echipamente-unica-folosinta/724-manusi-nitril-negre-l.html

Mănuși nitril negre diverse dimensiuni (S, M, L, XL) [60 LEI / cutie 100 bucăţi] nepudrate, de calitate superioară, cu durabilitate mare datorită îmbunătăţirii rezistenţei la rupere î comparaţie cu mănușile din latex sau PVC.

covoras dezinfectant

https://serveteledehartie.ro/echipamente-unica-folosinta/710-tray-brush-covor-dezinfectant.html

Covoraș dezinfectant profesional Tray Brush 60×90 cm [90 LEI / 1 buc] fabricat din compus de cauciuc dur, conceput pentru a rezista la cele mai multe substanţe chimice și variaţii de temperatură. Specific acestui model de covor este marginea groasă tip bordură (frontieră),
de o înălţime mai mare decât dinţii de cauciuc printre care se menţine dezinfectantul lichid. Suprafaţa covorului cu adâncimea sa are capacitatea de a stoca până la 4,5 litri de soluţie dezinfectantă.

viziera protectie

https://serveteledehartie.ro/echipamente-unica-folosinta/705-viziera-protectie-pentru-fata-si-ochi.html

Vizieră transparentă de protecţie pentru faţă și ochi [14 LEI / 1 buc] realizată din material ultra rezistent, mărime universală, ajustabilă, ce acţionează ca un scut /paravan împotriva particulelor lichide din aer, reducând probabilitatea contactului acestora cu suprafaţa protejată.