ARMURA – Specialiștii în produse metalice de calitate superioară

1020
ARMURA

Atunci când ai un proiect de construcție, indiferent de destinația construcției respective, îți dorești să ai la îndemână cele mai bune materiale, cele mai rezistente astfel de materiale, dar și cele mai bune prețuri pentru materialele de construcție respective. Pentru a oferi o rezistență cât mai mare oricărei construcții din beton este indicat să folosești plasă de sârmă sudată, aceasta minimizând riscul de fisurare a betonului. În oferta producătorului ARMURA vei putea găsi plase de sârmă sudată, dar și alte produse metalice pentru orice tip de construcție. Întreaga ofertă de produse metalice poate fi găsită pe site-ul www.armura.eu.

Să facem cunoștință cu echipa ARMURA

Din dorința de a oferi produse de calitate de top în domeniul produselor metalice în anul 2014 a luat naștere ARMURA. Toate produsele realizate sub brand-ul ARMURA sunt din oțel de cea mai bună calitate și care oferă rezistență foarte mare. Dacă la început ARMURA oferea doar trei produse clienților, și anume plasă pentru beton sudată, plasă zincată împletită și șipcă Omega sau Modern pentru gard, odată cu dezvoltarea firmei și achiziția de noi tehnologii și utilaje linia de producție s-a diversificat foarte mult. În consecință astăzi orice client poate găsi în oferta celor de la ARMURA foarte multe produse pe bază din oțel de cea mai bună calitate. Pentru a garanta pentru calitatea tuturor produselor marca ARMURA a fost înregistrată la OSIM.

O paletă diversificată de produse pe www.armura.eu

Odată cu dezvoltarea companiei, ARMURA vine înaintea clienților cu o multitudine de produse din oțel. Astfel, în funcție de tipul de construcție și ținând cont de proiectul tehnic poți opta pentru următoarele produse: plasă sudată pentru beton; plasă pentru gard împletită, profile metalice pentru gips-carton, șipcă metalică de tip Omega sau Modern pentru gard, panouri de gard zincate și bordurate, etriere, stâlpi STAR rotunzi sau stâlpi dreptunghiulari (60×40 mm), țeavă rectangulară sau profile de tip C și Z pentru halele industriale. Oricare dintre aceste produse din oțel sunt realizate din materiale certificate din punct de vedere al calității. Pentru toate aceste produse metalice cei de la ARMURA oferă garanție extinsă de până la 10 ani.

Argumente pentru care să alegi produse ARMURA

Dacă ai nevoie de produse din oțel pentru orice construcție, atunci trebuie să știi că ARMURA este producătorul de care ai nevoie. Aici vei beneficia de produse din oțel de calitate superioară și pentru care vei primi o garanție de până la 10 ani. Un alt argument ce recomandă această firmă se referă la consultanța de specialitate de care orice client poate să beneficieze atunci când alege produse marca ARMURA. În consecință, dacă nu știi exact care dintre tipurile de plasă este alegerea ideală, profesioniștii care lucrează pentru ARMURA îți vor oferi sfaturile pentru a face alegerea optimă. Prețurile foarte avantajoase pentru oricare dintre produsele anterior amintite reprezinta un alt aspect ce recomandă ARMURA. Aici vei putea găsi prețuri de producător și te vei putea bucura de cel mai bun raport calitate-preț de pe piața de astfel de produse.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele ARMURA și la serviciile oferite de firma noastră te așteptăm pe www.armura.eu.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online