Casa ta are nevoie de un acoperiș Rufster până să vină iarna

1389
Rufster Acoperisuri Brasov

Acoperișul este una dintre cele mai importante părți ale unei clădiri, deoarece protejează proprietatea de toate elementele meteorologice, cum ar fi soarele, ploaia, zăpada, etc.

Cum sezonul de iarnă se apropie cu pași repezi, cei care au de montat sau de înlocuit acoperișul, ar trebui să realizeze acest lucru cât mai repede, pentru ca fenomenele meteo extreme să nu deterioreze imobilul.

Există multe firme care produc și comercializează materiale pentru acoperișuri pe piață astăzi, dar lider în acoperișuri este marca Rufster care aparține societății Olint Com SRL din Rădăuți, județul Suceava. Alegând Rufster, primești sfaturi profesionale de la specialiști, poți selecta tipul de material care se potrivește cel mai bine casei tale din varietatea de tipuri și de modele disponibile și poți beneficia de cel mai bun preț de pe piață.

Rufster produce și furnizează țiglă metalică, tablă cutată și tablă click, elemente profilate, sisteme de drenaj, folie anticondens, ștacheți metalici, casete de fațadă și profile gips-carton.

Principala materie primă utilizată de Rufster este reprezentată de role din oțel protejat în sistem multistrat, acestea având grosimi, culori și straturi de finisaj importate de la producători de top de semifabricate feroase din Europa.

Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de finisaje, care pot conferi aspect diferit învelitorilor și care protejează materialul pentru a nu rugini.

Alegând Rufster, acoperișul tău va fi unul de admirat, deoarece paleta de culori este una bogată și include atât nuanțe lucioase cât și nuanțe mate.

Cel mai căutat material pentru  acoperișuri la momentul actual este țigla metalică, un tip de învelitoare modern, cu greutate redusă, estetică și ușor de montat.

4 tipuri de tabla tip tigla metalica acoperis Rufster

La Rufster ai posibilitatea de a alege din 4 tipuri de țiglă metalică: Celesta, Nova, Aqua 3D și Terra.

Tabla cutată este și ea o soluție potrivită pentru acoperișuri și fațade. Producătorul are în oferta sa 3 tipuri de tablă cutată destinate montajului în pantă sau placărilor verticale.

Tabla click este un tip de învelitoare versatilă și elegantă, robustă și eficientă, care se potrivește atât clădirilor moderne cât și celor mai vechi.

Vizitează pagina web a companiei www.rufster.ro pentru a consulta oferta de produse, pentru a afla mai multe informații despre marca Rufster și pentru a lua datele de contact ale specialiștilor care te pot îndruma să alegi cele mai bune materiale pentru un acoperiș durabil, rezistent și atractiv din punct de vedere vizual.