Farmacia PharmaPlus-Online – medicamente fără prescripție medicală pentru brașoveni

978
farmacie online medicamente fara prescriptie medicala

Un medicament este acea substanță sau amestec de substanțe folosite pentru diagnosticarea, tratamentul, ameliorarea sau prevenirea bolilor. Tratamentul poate contribui fie la vindecarea acestora, fie la gestionarea lor pe termen lung, în cazul bolilor care nu pot fi vindecate.

Calitatea, eficacitatea și siguranța medicamentelor sunt strâns legate de utilizarea lor corectă. Medicamentele se împart în medicamente care se eliberează strict cu prescripție medicală și medicamente care se eliberează fără a fi necesară o rețetă.

Medicamentele fără rețetă medicală (OTC-urile) pot fi cumpărate doar din farmaciile autorizate sau din cele online, în condiții de maxima siguranță. Din 24 aprilie, farmaciile pot vinde online medicamentele care nu necesită rețetă.

Potrivit studiilor, 62% dintre români consumă medicamente care se eliberează fără prescripție medicală atunci când sesizează primele simptome ale unei afecțiuni minore.

Medicamentele care se eliberează fără rețetă sunt reprezentate de acele medicamente care datorită compoziţiei şi indicaţiilor lor, pot fi administrate fără acordul unui medic, fiind necesare, la nevoie, sfaturile farmacistilor. Aceste medicamentele trebuie administrate conform prospectului sau potrivit îndrumărilor specialiștilor din domeniul sănătății.

Medicamentele se pot lua fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • Există siguranța că s-au identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective iar simptomele nu sunt grave;
  • Persoana în cauza nu trebuie să sufere de boli cronice pentru care se tratatează cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consulte medicul înainte.

farmacie online PharmaPlus

În farmacia online PharmaPlus-Online.ro găseşti o serie de medicamente OTC care se pot lua fără prescripţie medicală şi care te vor ajuta să calmezi disconfortul provocat de anumite probleme de sănătate. Dacă ai dureri, probleme intestinale sau suferi de reacţii alergice, medicamentele şi preparatele din această categorie te pot ajuta să te linişteşti.

Printre cele mai comune medicamente OTC din farmacia PharmaPlus-Online.ro putem aminti o gamă largă de produse anti-micotice, unguente şi supozitoare împotriva hemoroizilor, dar şi medicamente eficiente împotriva leziunilor şi vânătăilor minore.
Din oferta farmaciei mai fac parte medicamente homeopatice şi suplimente care pot trata deficienţele nutriţionale.

În cadrul acestei farmacii online sunt listate peste 300 de produse tip OTC, medicamente fără rețetă, destinate atât uzului intern cât și celui extern, potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online