Clinica Stomatologică DENTHAUS îți readuce zâmbetul pe buze în Brașov

695

Vizitează cu regularitate Clinica Stomatologică Brașov și vei avea un zâmbet sănătos și frumos. Specialiștii ce își desfășoară activitatea în cadrul clinicii te ajută să îți menții sănătatea orală la un nivel optim, oferindu-ți o gamă completă de servicii de stomatologie generală.

DentHaus, clinica stomatologică din Brașov vine în întampinarea pacienților ce se confruntă cu diferite afecțiuni stomatologice care îi împiedică să aibă o dantură perfectă.

În cadrul clinicii poți beneficia de consultații și tratamente de profilaxie dentară (de la efectuarea detartrajelor și a periajelor profesionale, până la igienizari prin procedura Airflow, fluorizarea danturii sau sigilarea santurilor), odontoterapie (tratarea cariilor), endodonție (aplicarea tratamentelor și realizarea obturațiilor de canal), parodontologie (diagnosticarea cazurilor de parodontoză).

Când este indicat să faci o vizită la Denthaus?

Zâmbetul este considerat cel mai frumos accesoriu al oricarei persoane, deci sănătatea dinților ar trebui să fie o prioritate. Dacă te numeri printre cei ce își doresc să își mențină dantura sănătoasă pe o perioadă îndelungată de timp, atunci este recomandat să efectuezi un consult stomatologic de 2 ori pe an. Practic, această metodă este cea mai simpla, datorită faptului că medicul reușește să identifice în timp optim eventualele carii dentare sau inflamații ce apar la nivelul țesuturilor moi.

Dacă amâni vizitele la dentist, nu faci decât să permiți evoluția cariei, ce va ajunge în straturile de profunzime ale dinților.

Mai apoi, dantura va fi supusă unor proceduri de amploare, iar în unele cazuri dinții nu mai pot fi salvați.

Cariile avansate provoacă și un disconfort major pacienților, afectându-le calitatea vieții de zi cu zi. În momentele în care te confrunți cu o durere localizată la nivelul dinților va trebui să te adresezi de urgență Clinicii Denthaus.

Durerea poate fi asociată deseori și cu existența unei infecții, deci rolul medicului este de a preveni răspândirea acesteia și de a ameliora senzația neplacută.

Cum recunoști afecțiunile dentare?

În cele mai multe cazuri, pacientii nu conștientizează severitatea afecțiunilor dentare. Trebuie să știi că orice problema minoră ce nu se tratează la timp se poate transforma într-o adevarată urgență medicală. Este indicat să te prezinți la DentHaus dacă:

  • Dinții prezintă mobilitate ridicata sau au căzut;
  • Simți discomfort pe durata masticației sau la contactul cu stimulii termici;
  • Apar sângerari gingivale însoțite deseori de durere;
  • Te confrunți cu umflături la nivelul gingiilor sau dinților.

Denthaus te ajută să previi apariția problemelor stomatologiceSingura variantă de prevenire a afecțiunilor este reprezentată de efectuarea unor vizite regulate la medic, dar și de respectarea anumitor reguli de igienă dentară.

Denthaus pune accent pe etapa de prevenție, deci îți va oferi cele mai bune sfaturi referitoare la îngrjirea zilnică a dinților. De la periajul după fiecare masă și până la utilizarea aței dentare, toate aceste obiceiuri fac diferența, atunci când vine vorba de sănătatea orală.

Așadar, bucură-te de servicii stomatologice profesionale la Clinica DentHaus, pe Calea Bucureștilor, nr.52 din Brașov. Nu ezita să accesezi www.denthaus.ro sau să suni la 0755 808 836 și să faci o programare!