Covoare din cauciuc pentru aplicaţii industriale specifice

1132
covor cauciuc antistatic ignifug

Covoarele industriale din cauciuc sunt produse realizate din diferite amestecuri de cauciuc, utilizate pentru diverse aplicaţii industriale specifice. Covoarele din cauciuc sunt recomandate în medii de lucru unde este nevoie de o rezistență ridicată a materialelor la acțiuni mecanice sau la acţiunea substanţelor chimice, fiind rezistente la temperaturi ridicate sau radiaţii ultraviolete UV.

Covoarele cauciucate acoperă diverse suprafețe de lucru ca materiale de protecție la accidente (antialunecare, electroizolante, etc) sau cu rol de etanșare. În continuare vă vom prezenta câteva produse din cauciuc şi aplicaţiile lor.

tipuri de covoare din cauciuc

Covoare din cauciuc antiderapante

Aceste covoraşe au suprafaţa special concepută cu buline antialunecare, pot fi de culoare negre sau gri, cu grosimea de 2 mm. Covoraşele din cauciuc au o rezistenţă termică pentru temperaturi cuprinse între -25 şi + 80 grade Celsius.

UTILIZARE: pentru aplicații în interior, care nu necesită particularități deosebite fizico-mecanice. Utilizate pentru acoperirea pardoselilor industriale și suprafețelor în general.

Covoare din cauciuc antistatice și ignifuge

Covorul din cauciuc cu rol antistatic şi ingifug este proiectat pentru a permite descărcarea controlată a electricităţii operatorului postului de lucru. Pe spate este echipat cu ventuze ce au rol dublu:

  1. se lipesc de podea pentru a sta fix
  2. formează buzunare de aer ce creează un efect de amortizare maximă.

Toate cele 4 laturi ale covorului au muchii cu sistem anti-împiedicare cu rezitenţă bună în zone de trafic pietonal intens.

UTILIZARE: Pentru zone industriale și de birouri.

covoare din cauciuc antiderapante

Covoarele din cauciuc sunt produse la role cu diferite lățimi și pot fi comandate la metru liniar. Află mai multe despre toate modelele disponibile accesând site-ul https://forceplast.ro/categorie/covoare-cauciuc/