Cum să transformi un living mic într-o sală confortabilă de cinema?

755

Adori să te uiți seara la filme alături de familia sau prietenii tăi? Îți dorești să te simți ca într-un cinema adevărat, fără să te miști din casă? Așadar ar trebui să acorzi atenție amenajării corespunzătoare a livingului, care te va ajuta considerabil să te simți ca într-o sală de cinema adevărată!

Adori să te uiți seara la filme alături de familia sau prietenii tăi? Îți dorești să te simți ca într-un cinema adevărat, fără să te miști din casă? Așadar ar trebui să acorzi atenție amenajării corespunzătoare a livingului, care te va ajuta considerabil să te simți ca într-o sală de cinema adevărată!

Colțișorul TV este un loc foarte important în casă. Un televizor spațios, un player DVD, home cinema, decodor, colecția personală de filme sau muzica pe CD-uri. Unde să așezi toate astea, când livingul e o încăpere nu foarte mare și spațioasă?

Comoda TV este mobila ideală pentru orice living – atât pentru unul mare, cât și pentru unul mic. Asigură confortul în timpul uitatului la televizor, cât și garantează siguranța echipamentelor noastre. Se descurcă de minune și cu păstrarea lucrurilor în ordine. Datorită comodei TV corespunzătoare vei organiza spațiul nu doar pentru televizor sau home cinema, însă aici se va găsi spațiu și pentru CD-uri, cabluri sau obiecte neașteptate, care nu au de obicei un loc stabilit în casă.

Cum să aleg comoda TV ideală pentru un living mic – la ce să fim atenți?

Înainte de toate, cînd alegem o comodă TV pentru living, trebuie să fim atenți la funcționalitatea ei. Merită să ne întrebăm ce trebuie să se mai regăsească acolo, pe lângă televizor. Modelul ideal ar trebui să aibă lățimea corespunzătoare, care să fie adaptată mărimii televizorului. Cum să o adaptăm?
Dacă vei pune televizorul pe perete, ai grijă ca, dacă se află sub televizor, comoda să fie de aceeași lățime sau cu cel puțin 10-20 cm mai lată. Dacă însă vei așeza televizorul direct pe comodă, dimensiunea optimă a acesteia trebuie să fie mai lată decât diagonala ecranului cu minimum 20 centimetri. În prezent pe piață sunt disponibile modele de comode cu lățimea 100, 120, 150, 180 și 210 centimetri, astfel ai un câmp larg de manevră și poți adapta mobila atât mărimii camerei, cât și diagonalei ecranului.

Dimensiunea mobilei contează foarte mult! Următorul aspect al comodei TV perfecte este înălțimea acesteia, care ar trebui să fie în mod optim între 40 și 60 de centimetri. Televizorul ar trebui să se afle la înălțimea centrului sau ușor sub nivelul ochilor, pentru că doar această așezare asigură confortul în timpul privitului. Datorită acestei amplasări poți uita de durerile de ceafă sau de cap. Ai încredere în noi și nu vei regreta!

La fel de importantă ca funcționalitatea va fi și alegerea unei comode pentru televizor potrivită cu stilul interiorului. Pe piață sunt disponibile comode TV fabricate în stil scandinav, industrial, modern, clasic sau glamour. Iar dacă ne dorim armonie completă în încăpere, ne putem decide să cumpărăm un set de mobilă de living, din care să facă parte o comodă RTV, un raft pentru cărți, o măsuță pentru cafea sau o comodă și toate fabricate în același stil sau caracter.

Comodă TV funcțională

Design interesant și modern, precum și dimensiunea corespunzătoare nu sunt totul! Când alegem comoda TV, este bine să luăm în considerare și funcționalitatea mobilei.
O importanță foarte mare o are și capacitatea acesteia. Comoda TV cu sertare, polițe deschise sau închise? Aici poți alege orice!

Ultima chestiune este modul de ascundere a cablurilor echipamentelor aflate pe ea. Comoda TV trebuie să fie dotată cu soluții, care să permită controlul asupra dezordinii, să permită ascunderea lucrurilor neplăcute ochilor.

O soluție excelentă este reprezentată de mobila cu orificii decupate pentru cabluri în partea posterioară a mobilei – acestea permit nu doar ascunderea tuturor cablurilor, ci și asigură aerisirea corespunzătoare.

În încăperile mici este importantă mai ales folosirea la maximum a spațiului. Comodele moderne și comodele pentru televizor permit aranjarea zonei TV într-un mod practic și original.

De aceea ar trebui să vezi oferta magazinului MIRJAN24. Datorită acesteia, vei putea amenaja aproape orice încăpere din casa ta ieftin, modern și rapid.

agentie SEO Brasov & promovare eficienta online